Consulul economic al României la Barcelona, Noruț Stănișteanu s-a întâlnit astăzi cu primarul Nicolae Barbu

Consulul economic al României la Barcelona, Noruț Stănișteanu s-a întâlnit astăzi cu primarul Nicolae Barbu

Primarul municipiului Giurgiu a avut astăzi, 17 iunie, o întâlnire privată cu Noruţ Stănişteanu, consul economic al României la Barcelona. Cu acest prilej, cei doi au discutat despre planurile de înfrățire dintre administrația locală giurgiuveană și Primăria din Tarragona, oraș aflat în regiunea catalană din Spania.

În cadrul acestei întâlniri, Noruț Stănișteanu i-a oferit primarului Nicolae Barbu un document prin care municipalitatea din Tarragona își exprimă acceptul pentru înfrățirea cu Giurgiu, urmând ca în luna septembrie să aibă loc o întâlnire, la Giurgiu, în acest sens.

Tot astăzi, edilul Nicolae Barbu a primit și un răspuns din partea primarului din Tortosa, Spania, tot prin intermediul consulului Stănişteanu, cu privire la participarea în cadrul unui proiect cultural, cu finanțare europeană, inițiat de Primăria Giurgiu.

Despre acest subiect, edilul șef Barbu a declarat că municipalitatea giurgiuveană este interesată să implementeze un proiect de circa 170.000 de euro, având ca partenere trei orașe din Spania, Croația și Italia și care să presupună schimburi culturale și acțiuni comune între cele patru comunități implicate.

Ultima modificare: 17.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea demarează o nouă campanie de dezinsecţie împotriva ţânţarilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.